_krix_ 2011.09.10. 14:16

Csokilopás

Szofi a felbújtó. Mindig. Frici jó cica. Ő nem tenne ilyet. Na jó, egyik nap ő volt a konyhapulton, de nem is értette, miért vagyok ledöbbenve. Hiszen neki Szofi azt mondta, nyugodtan felmehet, nem lesz baj. Anyunak más dolga van most, nem tud nekünk enni adni. Na menj csak, majd én innen figyelek. 

Tegnap is ilyesmi beszélgetés zajlott le valószínűleg a két cica között. De Frici nem merte. Tudja, hogy nem szabad felugrani se a dohányzóasztalra, se a tévéállványként funkcionáló tálalószekrényre. Csokit meg nem is ehetnek ugye, szóval ez csupa rossz ötlet. Persze nem feltételezem, hogy tudták, hogy a mostanában olyan izgalmas és gyakran előforduló alufóliadarabok csokit rejtenek. Valószínűleg csak úgy találta a fénylő zörgő papír alatt. Mármint a Szofi. Ő az, aki ilyeneket csinál. Ezt a konkrét esetet bizonyítani is tudnám, ha lefotóztam volna, de elmulasztottam. Megbuktam, mint helyszínelő. A bűntény azonban megtörtént. A kocka csoki a nappaliban a földön hevert este 8 óra körül. Frici pedig mögötte ült és nézett rám, mint akit rajtakaptak. A helyzet azonban nem lehet ilyen egyszerű, valószínűleg bűnbaknak akarták felhasználni. A csoki közepén talált lyukból / szúrt sebből következtettünk a gyilkos fegyverre. Egy, a végétől a tövéig szélesedő henger formájú tárgy volt, mely szúrásra alkalmas. A bűntény helyszínén talált Frici, és a közelben leselkedő Szofi (a gyilkosok mindig visszatérnek a gyilkosság helyszínére) rendelkezik ilyen jellegű fegyverrel, hiszen valószínűleg karomról, vagy cicafogról van szó. Így ők ketten lettek a gyanúsítottak. Fricit könnyen kizártuk, miután összehasonlítottuk karmai és foga méretét a seb méretével, így bebizonyosodott, hogy a fentiekben ismertetett bűncselekményekre hajlamos és a gyilkos fegyverrel igen, de alibivel annál kevésbé rendelkező Szofi követte el a tettet.

A bejegyzés trackback címe:

https://softkitties.blog.hu/api/trackback/id/tr543215926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása